Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

“Γυαλιά καρφιά” ξανά το κέντρο της Αθήνας.


Επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων το μεσημέρι σε καταστήματα στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες εμφανίστηκαν ξαφνικά και προξένησαν φθορές σε τρεις τράπεζες και αρκετά καταστήματα στις οδούς Σκουφά, Πινδάρου και Σόλωνος. Επιδρομή σε τράπεζες είχαμε και στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να συνδέει τα δυο γεγονότα.
Δεκάδες άτομα χωρισμένα σε ομάδες κατευθύνθηκαν στις οδούς Σκουφά και Σόλωνος και έσπασαν με λοστούς, βαριοπούλες, πέτρες και τσεκούρια βιτρίνες καταστημάτων και τραπεζών, παμπριζ αυτοκινήτων και προθήκες πολυκατοικιών.
Οι άγνωστοι προξένησαν φθορές σε περίπου τρίαντα αυτοκίνητα, δεκάδες βιτρίνες καταστημάτων σε Σκουφά και Σόλωνος και τρεις τράπεζες. Όταν έφτασαν στη οδό Πινδάρου τράπηκαν σε φυγή.
Εν τω μεταξύ, επίθεση με βαριοπούλες, λοστούς και πέτρες από αγνώστους είχαμε το πρωί από αγνώστους και σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών, της Εθνικής και της Πειραιώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Από την αιφνιδιαστική επίθεση δεν τραυματίστηκε κανένας από τους υπαλλήλους και τους πελάτες και προκλήθηκαν μόνο φθορές στις τζαμαρίες των τραπεζών.
http://news.ert.gr/el/20066-epeisodia-sto-kolonaki.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου