Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Πυροβολισμοί στο Λαϊκό νοσοκομείο

Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε τραπεζικά καταστήματα στην Αττική.
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Λαϊκό νοσοκομείο, όταν δύο οπλοφόροι άνδρες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ που στεγάζεται εντός του νοσοκομειακού ιδρύματος, στο Γουδί ενώ νωρίτερα ληστές είχαν "χτυπήσει" σε κατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στα Βριλήσσια.
Στις 10.45 δύο οπλοφόροι εισήλθαν στο Λαϊκό νοσοκομείο, κατευθύνθηκαν προς το τραπεζικό υποκατάστημα απ' όπου και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. Κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Απορίας άξον είναι το πως οι δύο οπλοφόροι άνδρες κατάφεραν να φθάσουν μέχρι το τραπεζικό κατάστημα δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους άνδρες ασφαλείας του νοσοκομείου.
Νωρίτερα δύο οπλοφόροι άνδρες εισέβαλαν στις 9.14 πμ στο κατάστημα της Αγροτικής τράπεζας που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Πεντέλης 34 στα Βριλήσσια και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους. Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν τα χρήματα από τα ταμεία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το μεσημέρι λίγο μετά τις 2 ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα της Μillennium Bank, στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Ερεχθείου στον Κορυδαλλό. Οι ληστές διέφυγαν με μοτισικλέτα.
Έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών διενεργεί η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου