Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο

Στις 22/12/2008, ενώ γύριζε από την δουλειά της, η Κωνσταντίνα Κούνεβα δέχτηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο, από μπράβους της εργοδοσίας. Η Κωνσταντίνα δουλεύει στην εταιρεία επινοικίασης υπαλλήλων “ΟΙΚΟΜΕΤ” που έχει αναλάβει εργολαβικά την καθαριότητα του ΗΣΑΠ.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ:
Γυναίκα, μετανάστρια εργάτρια, μάχιμη συνδικαλίστρια (Γενική Γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού), μητέρα ανήλικου παιδιού, η πλέον ευάλωτη στα μάτια των αφεντικών. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει σε κόντρα με την εργοδοσία της “ΟΙΚΟΜΕΤ”, διεκδικώντας ολόκληρο το δώρο των χριστουγέννων γι’ αυτήν και τις συναδέλφισσές της και καταγγέλοντας τις παρανομίες στην μισθοδοσία.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ:
Έρχεται από “σκοτεινές” εποχές και με σκοπό να σημαδέψει, να παραδειγματίσει και να τρομοκρατήσει.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ:
Την στιγμή που ΜΜΕ, κόμματα, εκκλησία, επιχειρηματίες και εργατοπατέρες προσπαθούν να λοιδορήσουν το κίνημα της κοινωνικής έκρηξης, που η εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου μετασκευάζεται σε εξοστρακισμό, η επίθεση στην Κωνσταντίνα περνάει στα ψιλά.
Η εργοδοτική δολοφονική επίθεση ήταν προσεκτικά μελετημένη!
Αυτή την στιγμή η Κωνσταντίνα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ευαγγελισμού με σοβαρά προβλήματα στην όραση και το αναπνευστικό.
Η Κωνσταντίνα ήταν μία από εμάς. Ο αγώνας της για αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη είναι και δικός μας αγώνας.
Η εργοδοτική τρομοκρατία δεν θα περάσει. -
Οι δολοφόνοι θα πληρώσουν. -
http://indy.gr/newswire/drasi-sto-stathmo-isap-omonoias-gia-tin-koyneba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου