Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Και νέες απαλλοτριώσεις τροφίμων σε σούπερ μαρκετ.

Και νέες απαλλοτριώσεις τροφίμων σε σούπερ μάρκετς από αντιεξουσιαστές και διαμοιρασμός τους σε περαστικούς καταναλωτές. Μήπως τελικά, έτσι “και χειρότερα”, καταλαβαίνουν η κυβέρνηση των ανικάνων και οι καπιταΛΗΣΤΕΣ;By zalmoxis
Και νέες επιδρομές αντιεξουσιαστών σε σούπερ μάρκετ!
Αυτή τη φορά η επιδρομή ήταν “διπλή” και έγινε σήμερα το μεσημέρι σε δύο σούπερ μάρκετ, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος. Σύμφωνα με τους μπάτσους, οι επιδρομείς, οι οποίοι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, απαλλοτρίωσαν τρόφιμα, τα οποία μοίρασαν σε παρακείμενη λαϊκή αγορά.Οι αναρχικοί «Ρομπέν των Αθηνών», μπήκαν, ως πελάτες στο σούπερ μάρκετ DIA, στη διασταύρωση Κολοφώνος και Αχαρνών και στο κατάστημα Βερόπουλος, στη διασταύρωση Περγάμου και Ρεμούνδου. Γέμισαν καρότσια με τρόφιμα και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν. Στη συνέχεια, μετέβησαν στην παρακείμενη λαϊκή αγορά και άρχισαν να τα μοιράζουν. Αντιλήφθηκαν όμως, τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και –προς ικανοποίηση των περαστικών που έχουν αγανακτήσει πια με την αισχροκέρδεια, την ακρίβεια και την ανικανότητα της κυβέρνησης Καραμανλή- διέφυγαν.
Υπενθυμίζεται, πως ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από μερικές εβδομάδες στα Εξάρχεια, όταν αντιεξουσιαστές απαλλοτρίωσαν τρόφιμα από τον Σκλαβενίτη και τα μοίρασαν σε καταναλωτές στη λαϊκή αγορά της Καλλιδρομίου!
Αυτά είναι τα παρεπόμενα της φτώχειας και της εξαφάνισης της μεσαίας τάξης, της ανάσυρσης εικόνων και πρακτικών από άλλε εποχές, όπως ο «δοσάς» και το «τεφτέρι», της αισχροκέρδειας των σουπερμακετάδων και των βιομηχάνων και πάνω απ΄ όλα της κυβέρνησης των ανικάνων (Καραμανλή και σία) που βρέθηκαν στα πράγματα το 2004!

http://zalmoxis.wordpress.com/2008/06/14/kai-nees-apallotrioseis-trofimon-super-market-apo-antiexousiastes-me-diamoirasmo-tous-se-perastikoustetoia-kai-xeirotera-theloun-kapita-lhstes-kai-kyvernisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου